Azi am dat în hypermarket cu căruţul peste un copil. Un copil de vreo 3 ani maxim. Nu l-am lovit, doar l-am atins uşor, pentru că am reuşit să mă opresc în ultima clipă. De ce am dat peste el? Pentru că vita de bunică-sa îi dăduse coşul plin de cumpărături să se joace cu el în mijlocul magazinului şi se uita prin rafturi, alintându-l peste umăr din când în când Aşa forţosule.

Şi se uita în continuare relaxată la rafturi şi când l-am lovit, fără să aibă nici cea mai mică reacţie, de-abia după aia zicându-i Hai dă-te mai la o parte, că nenea nu e atent.
Mi-a venit să îi dau una în meclă, atât de tare m-am enervat. Cum p*la mea laşi copilul nesupravegheat în hypermarket, ca să te uiţi tu pe pereţi, vacă bătrână? Dar dacă era unul cu adevărat neatent şi cu un coş încărcat, nu gol ca al meu şi îl făcea afiş de gresia magazinului, este că te duci la ProTv să faci scandal cum ţi-au omorât ţie copilaşul nevinovat?

Bă, vorba aia aşa-zis rromânească, cu Cine nu are un bătrân să şi-l cumpere, e un mare căcat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.