La primul copil, când mă uitam prin hypermarketuri după căruțuri și alte accesorii bebelești, rămâneam suspendat când vedeam ce prețuri indecente (după opinia mea de atunci) aveau căruțurile și în general produsele de la Chicco. Mi se părea la limita absurdului să dau 1000 lei pe un căruț sau 8 pe un scaun de mașină.

Timpul a trecut, am realizat că un căruț de calitate vine cu niște facilități și niște chestii pe care, atunci când nu le ai, nu le realizezi, dar, dacă le-ai avut o dată, ți se pare absolut ciudat să nu le găsești la toate produsele.

În paranteză fie spus, știți că septembrie e luna cu cele mai multe nașteri din timpul anului? În maternități se încheie inclusiv contracte de colaborare, ca să poată fi acoperiți. Explicație e simplă. Sunt urmele sexului din decembrie, cu alcool, distracție, quikies, hai mă, că nu ni s-o întâmpla tocmai nouă, tocmai acum. :mrgreen:

Așa că dacă tot aveam niște vouchere de la emag, am purces și am cumpărat căruțul ăsta, care mi s-a părut cea mai bună ofertă, raportat la preț vs calitate.
Eu am o problemă cu producătorii de căruțuri din ziua de azi. Uită că chestiile alea trebuie băgate în lifturi, trebuie împachetate în portbagaje, unde eventual mai trebuie să pui și niște sacoșe cu mâncare sau baxuri de apă. Așa că băieții nu mai fabrică decât căruțuri care se pliază pe o singură direcție, pe lung, nu și pe lat. Eventual îi mai trântesc și niște roți de tractor și aia e. Așa că am fost bucuros să găsesc, ÎN FINAL, ceva și decent la preț și cu ce voiam eu.

Am mai adăugat un pătuț, care m-a atras că e cu ursuleți și are vibrații, plus porcărele de alea de se leagănă singure deasupra copilului.
Ah, și mi-am luat memorii pentru imac, plus beyblade. Beyblade le-am luat din Cora, pentru că la emag e reclamă pe tv care spune azi comandați, mâine le luați, doar că la mine a sunat un domn să mă informeze că le iau marți, că sunt ghinionist, am prins weekendul. Iar copilul meu știe că dacă tati a promis că se întâmplă ceva luni, luni se va întâmpla.

În primul moment nu am înțeles și am mai întrebat o dată. Cum adică sunt ghinionist, am comandat vineri, ca să le am pe toate luni. A, din păcate la depozitul respectiv nu se lucrează în weekend și va trebui să le luați marți. Deci, comand azi și le iau peste 5 zile.
C-așa-i în tenis, una e reclama, alta adevărul din teren.
Sau, afară e vopsit emagul și-năuntru e naspersul.