Eram atât de rupt de somn încât am pus capul jos pe la 1 și l-am ridicat acum, lucru complet necaracteristic.
Și mi-am adus aminte de ceva.

Mai țineți minte vremurile alea simple, când ne certam pe aici pe diverse subiecte și veneau cunoscătorii în arta războiului și ne explicau că războiul de azi nu se mai poartă clasic, e numai drone și rachete, totul e de la distanță?

Conversațiile alea nu au îmbătrânit bine deloc.

O altă chestie este acea interdependență economică mult trâmbițată, care nu ar permite declanșarea războaielor, pentru că, nu e așa, depindem economic de chestii.
Iată, războaiele pot fi declanșate fără probleme. Și ce e mai înfiorător este că această interdependență economică funcționează doar dacă există unanimitate. Inactivitatea UE de până acum câteva zile, declarațiile sforăitoare despre cum Slava Ucrainii, dar nu facem nimic, refuzul Ungariei de a permite tranzitul de arme către Ucraina, sunt exemple clare despre cum interdependența asta e fix pix dacă nu există un consens.

Din fericire, până în acest moment, un relativ consens este găsit. Dar fiți absolut siguri că Putin, în aceste momente, lucrează din toate direcțiile pentru a sparge acest consens.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.