A apărut pe Netflix un show nou, Bullshit, gen cultură generală (zic gen pentru că numai cultură nu e acolo), moderat de Howie Mendel, tipul de juriul de la Românii au talent, varianta mai slabă, cea americană. Practic, un concurent trebuie să răspundă la întrebări de cultură generală și trebuie să își motiveze răspunsul, iar alți 3 analizează motivația răspunsului și dacă e corect sau nu. Chiar dacă răspunde greșit, dacă unul din cei trei îl crede, își câștigă banii. Simplu.

Vă spun, m-am înfiorat. Pur și simplu am văzut prostia în cea mai pură formă a sa. Oameni PROȘTI, băi, proști până la ultima picătură de scuipat care le curge din gură. Din 10 episoade, ZECE, unul singur din cei 3 aflați la primire a spus că știa răspunsul la întrebare. Unul. Restul se bazau exclusiv pe mimica celui din față, gestică, siguranță în vorbire, chestii de astea smarty. Niciunul, NICIUNUL nu știa răspunsul la întrebări cel mult de bun simț, nu cultură. Unul din ei, la o întrebare care avea ca răspuns Vulcanul Stromboli, a răspuns Vulcanul Bombolini, motivând că a fost acolo și a rămas chiar impresionat. ȘI L-AU FUCKING CREZUT!!! BOMBOLINI!! Leave it in sangue de viață!

De multe ori am câte o discuție cu diverși oameni, care îmi explică faptul că a avea cultură generală și a scrie corect, în limba maternă, este irelevant, e important să fii foarte bun pe meseria ta și atât. Chiar acum vreo 2 zile discutam pe chat pe tema asta și am abandonat, nu are sens să te implici, până la urmă, în asemenea discuții. Dar, pe bune, ne îndreptăm, cu pași rapizi, către un Idiocracy general.

Și chiar nu văd vreo scăpare.

Da, cineva a câștigat premiul cel mare, de 1 milion de dolari. Altul 500 000. Fiind praf, dar convingători.

14 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Pe lângă prostia gravă, eu am renunțat să mă uit și pentru că, aparent, 3 din 5 bărbați sunt gay. Mi se rupe care cu cine și unde, dar las-o-n gâtu mă-sii…

  40

 2. #2

  Trump mentality…

  15

  • #3

   Dati-i omului like-uri, are o prestanta de mentinut. Nu fiti cacanari

   0

 3. #4

  Probabil a fost si vreo preselectie inainte. Stiu ca sunt multi americani dar sigur exista si niste exceptii…

  Interviu concurs: esti gay,negru,IQ de gaina,ai mult tupeu? Bun,bun! Ai sanse sa castigi premiul cel mare!

  19

 4. #5

  Mă gândeam că o apărare împotriva noului valului de neomarxism, progresism, blm ssau cum pla i s-o mai zice ar putea fi banul. Mai precis scăderea profitului. Indiferent de cât de vocali ar fi reprezentanții acestor mișcări, sunt în minoritate. Ori în mâna majorității stau banii, care nu vor fi dați pe toate mizeriile împachetate în poleială.
  De exemplu Netflix a anunțat că renunță la serialul de animație in care o fetiță arăta exemple de succes de femei din istorie, victimă prințesa plii Meghan. Urmează Disney. Sau editori care văd că rămân cu stocuri de cărți despre istoria culturii polineziene sau a muzicii tribului muia din America de Sud.

  12

 5. #6

  De acord cu tot ce ai scris si tu, si antecomentatorii, cu o singura remarca: tipul (gay, mulatru, si fiu de militar…) cu Bomboloni in loc de Stromboli :)) nu a convins pe nimeni, a plecat acasa dupa prima intrebare.

  5

 6. #8

  deci nu sunt singurul care crede ca e foarte sinistru faptul ca concurentii, desi unele intrebari sunt simple (exemplu era cu ce faci cand te intalnesti cu ursul, “stand still” zice peste tot pe unde e urs, sa nu te panichezi, etc, ea a raspuns “wave from the hands like a maniac” si explicatia era ca sa pari mai mare. Si a fost crezuta), ceilalti concurenti nu stiu efectiv raspunsurile. Se concentreaza sa vada cum minte sau daca minte…

  6

  • #9

   Tbh eu pe asta cu stand still nu o cred 100%, altfel aia de prin Svalbard (parca) nu ar umbla inarmati de grija ursilor polari. Mai degraba ideea este sa nu fugi, ca te vede ca prada, si nu ai sanse sa fugi mai repede ca ursul.

   Si nea google mi-a dat o posibila explicatie pt Bombolini , exista un fel de mancare numit Stromboli si altul Bombolini/Bomboloni (cred ca ultima e varianta originala). Omul a incurcat mancarurile. Posibil sa fie si doar prost

   1

  • #10

   de fapt adevaraul e undeva la mijloc si oarecum dependent de situatie (impicand si ursul)
   daca te vede mai mare nu va vrea sa te manance, insa daca intri in perimetrul in care crede ca vrei sa-l mananci/omori atunci se va apara indiferent de ce spun astrele, e drept, sa faci din maini ca maniacul poate nu e cea mai buna idee dar nici sa stai stanca nu e neaparat buna, ursul daca e curios si flamand(mai ales) va veni sa vada daca e ceva de mancat, asa ca statul de momaie nu e tocmai salvator, mai degraba e o idee buna sa iti maresca sansele in caz ca nu te-a mirosit, ursii avand vederea oarecum proasta la distanta, daca poti scoate sunete care sa-i dea impresia ca esti un animal mai mare decat el probabil nu se va apropia prea mult

   0

 7. #11

  Io am crezut că e o continuare a Penn & Teller: Bullshit….. ce dezamăgire

  5

 8. #12

  Unul era PhD student la Stanford, poate Stanford Bioterra….

  10

 9. #13

  Eu am treaba cu maruta si cu esca…

  2

 10. #14

  Asa e si in corporatii, cand vine vorba de promovari

  1

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

 • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
 • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
 • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.