Aceste este un internet bun în UK. Costă 30 de lire pe lună, primele 18 luni, după care devine 45 de lire. Lunar. Iar ce e în poză e maximul posibil. În plus, se filtrează traficul de torente și traficul de IP TV, fără VPN (PIA) ești în stoneage și faci, frumos, browsing. Există și la 55 de lire pe lună primele 18 luni și ai 65-69 Mbps, din care, garantat, vreo 40, și ăia dacă ești pe cablu.

Prețuiți-vă internetul, serios. Ce oferă RDS acum, în românia, nu va fi oferit niciodată, ABSOLUT niciodată în europa, pentru că nu există premize pentru așa ceva. Cartelurile în piață sunt deja formate, costuri mici, margini mari, toată lumea e fericită. Nu ai de ce să dezvolți internet ieftin pentru mase, când masele nu știu ce e aia internet.

Mi-am adus aminte cum i-am zis unui prieten neamț că eu, în românia, am Gigabit în casă, cu fibră și mediaconvertor. Nu sunt sigur că m-a crezut. Aici, cu netul meu din pantelimon, țin tot cartierul și mai și rămâne, dacă îi drămuiesc. Serios, ăștia aici au inclusiv net broadband cu limită de trafic. 200 GB lunar. Îți explică frumos, ca la idioți, cât consumă un film, cât consumă un clip yt și după aia te lasă să îți faci calcule și să cumperi ce crezi că ți se potrivește. Și ce depășește, repet, la linie de cupru, terestră, ADSL, se plătește mai scump decât plătesc eu, acum, MB-ul la Digi Mobil.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.