Later edit: se pare ca si Pandele Vranceanu Firea Sicatiormaififost a arborat steagul rus.

El este Bogdan Antonio Nicolaescu Pappa, din Craiova.

Mi se șoptește în cască că ar fi liderul organizației de tineret a PSD. Nu știu asta cu siguranță, dar cu siguranță are o pagină dedicată PSD-ului, care are în URL numele său.

Domnul Bogdan Antonio Nicolaescu Pappa și-a pus steagul rus la butonieră și vorbește despre cât de mândru e Putin și cât de mult îl admiră.

Acum, eu știam că poziția oficială a statului român și a partidelor de la guvernare este de susținere a Ucrainei și de condamnare a agresiunii ruse. Nu o punem la asta și pe prostituata lui Teodorovici, Oana Loving Banana, despre ea se știa de mult ce și cum. Dar sunt curios, cum permite PSD astfel de luări de opinie în partid?

Ce este important este că domnul Bogdan Antonio Nicolaescu Pappa nu a reușit să se califice nici măcar pentru o funcție de fochist, în 2018. Înțeleg că asta l-a propulsat direct în vârful PSD Craiova?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.