Blue Air suspendă până luni toate zborurile cu decolare din România, deoarece are conturile poprite de Ministerul Mediului. Astăzi au fost anulate 14 curse, din 15.

Compania invocă trei cauze care au dus la suspendarea zborurilor:

Distrugerea semnificativă a încrederii pasagerilor în Blue Air, generând pierderi de peste 5 milioane de euro, prin reducerea volumului de vânzări bilete;
Creșterea presiunii din partea furnizorilor cheie ai societății Blue Air Aviation S.A. de a achita sumele necesare operării zilnice în avans (lucru imposibil acum, în condițiile popririlor tuturor conturilor societății);
Blocarea tuturo discuțiilor purtate la Londra de acționariatul Blue Air cu 2 mari firme de investiții interesate în intrarea în acționariatul Blue Air și sprijinirea societății în recuperarea pierderilor suferite în cei 2,5 ani în care a trecut prin cele mai mari dificultăți din întreaga istorie a industriei aeronautice mondiale.

Ultimul punct mi se pare cel mai interesant și e cel care ne arată că dugheana aia împuțită e cam pe la revedere. Dacă nu știți, nemernicii ăștia au anulat ÎNTR-UN SINGUR AN 11 000 de curse. Le-au anulat după ce au încasat banii. După care puteai să îi suni la un număr cu suprataxă, 1.5 euro pe minute, dura cam 30 de minute totul, ca să îți explice că nu primești niciun ban înapoi, eventual un voucher de folosit cândva, cumva.

Deci da, moarte plăcută

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.