black friday nemira

De abia ce mă felicitasem că am scăpat de black friday fără să cumpăr nimic și am dat peste black fridayul de la nemira, cu reducere de 50 si 85%, iar acolo chiar nu am putut să mă mai abțin. Mai ales că am găsit Reflex, care e volumul 2 de la Jumper și pe care mă câcâi să îi iau ebook de nuștiucât timp.

Apocalipsa 2012 presupun că e cea după care a fost făcut filmul 2012 și sunt teribil de curios să văd dacă a fost mai bună cartea decât filmul, seria Pittacus Lore e cea după care s-a făcut I am number four, care e un film care avea un potențial uriaș de blockbuster, dar au reușit să îl sfârâie ca pe Lucy. Prima carte am citit-o, nu e rea, din păcate traducerea e ușor deficitară.

Am luat și colecția James Bond, 14 volume, nu cred că e nevoie să explic vreunui fan al genului de ce vreau să le am în bibliotecă și Ghidul autostopistului galactic, din simplul motiv că filmul mi s-a părut foarte tâmpițel, dar totuși mi-a rămas ceva acolo ce nu am înțeles și aș vrea să văd dacă Adams și Colfer explică puțin altfel.

Prin urmare, succesuri. Și condoleanțe buzunarelor. Oricum, e bună ideea de carte drept cadou, e ieftin și poți părea chiar intelectual în unele situații.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.