Mulți se întreabă, Arhi, care e secretul tău de ai reușit să te îngrași atât de frumos și sexy, într-un timp relativ scurt?
Pa;ii sunt foarte simpli și pot fi rumați de oricine, dar e depreferat după 25 de ani, atunci începe să se depună grăsimea mai ușor.

Întâi și-ntâi, faci mult sport, de preferință la cel mai înalt nivel. Te bagi și puțin la culturism, să înveți cum să mănânci un pui, 10 ouă și un litru de lapte la o masă.

După aceea te lași brusc și nu mai faci nici cel mai mic efort. EVER. Desigur, vei mânca la fel de mult, stomacul tău va fi învățat să consume tot la cel mai înalt nivel.

Învață să consumi bere. Foarte multă bere. De fapt, dacă ești mai sărac, învață să consumi bere la PET, minim 3 stile de 2,5 litri la fiecare partidă de băute. E de preferat să bei chiar și de 2 ori pe zi. Dacă ai ceva bani, nu te jena și bagă un bax de 24 de Heineken. Pe zi.

Nu uita, pâinea e prietena ta. Nu te poți ridica sătul de la masă dacă nu ai consumat minim 2 pâini de alea turcești, dulci și pufoase, de preferință calde. Garnitura la pâine trebuie să fie întotdeauna cartofii prăjiți, plus ceafa de porc. Dacă nu ai ceafă, cartofii prăjiți will do the trick.

Nu încerca să te miști mai mult decât de acasă până în mașină și înapoi. Ar fi dăunător pentru sănătatea mușchilor care se atrofiază în liniște și pace. Magazinul de pâine are parcare în față.

Nu pot să vă spun chiar toate secretele, dar asta e baza. Când mă gândesc ce simpatic era kinderul ăsta… I see dead people.. Unul din cele mai simpatice cu copii și Bruce Willis, înainte de a fi bătrân, erou și decrepit

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.