După cum bine ştiţi, eu sunt non stop la dietă, pe care o mai condimentez din când în când cu o bere. Marea problemă a tuturor dietelor pe care le ţin sau le-am ţinut, a fost că la toate, masa de dimineaţă înseamnă o felie de salată cu ceva iaurt, sau ceva pe acolo.

Iar pentru mine, chestiile alea înseamnă energie fix până când ajung la calculator. Nu îmi mai rămâne şi pentru a mişca mausul, să scot macul din hibernare. De multe ori mă întrebam, frate, dar la liceu cum rezistam o dimineaţă întreagă cu un pachet amărât de biscuiţi şi aveam energie dude, nu glumă.

Drept pentru care am ales calea biscuiţilor pentru micul dejun. Mi-am luat biscuiţii belVita Start,care înţeleg că au eliberare prelungită de carbohidraţi, deci îmi asigură energie timp de 4 ore de la consum. Iar reţeta e simplă, câţiva biscuiţi, nişte brânză de veci, un fruct şi o cafea, masa campionilor.

A durat mult timp să înţeleg că micul dejun e cea mai importantă masă a zilei. În mod normal,făceam ca tot omul. Mâncam puţin dimineaţa, un pateu/pizza/fornetti/etc la prânz şi o masă copioasă şi profund nesănătoasă seara. Lucrurile astea nu au dus la nimic bun, ci doar la o burtă de patriarh nefericit.

Aşa că, de acum înainte, biscuiţi, copiii mei! Biscuim, Măria ta!