14.53 Sa fie revolutie, dar cu altii

12.49 La luptă, tovarăși

12.17 Cei mai razboinici sunt cei ce nu au treaba cu mersul la razboi
twitter.com/eusuntarhi/status/1573239977592463360?s=20&t=Bjm2t-ZdToThYWThittfHg

12.14 Proaste de pe net

Ieri, o tipă, pe facebook, plângea de mila bieților oameni din rusia care, citez, “trebuie să fugă din țară din cauza unui dictator dement și visurile sale de mărire”. Aseară, pe canalul de telegram Combat Force, niște unii țineau discuții filozofice despre cum niște bieți ruși, peste care căzuse o bombă, nu meritau să moară, ei erau acolo doar dormind, ce, ȘTII TU CĂ AU UCIS ĂIA COPII ÎN BUCHA ȘI MARIUPOL?

Discuțiile astea venind după ce am citit postarea asta, unde un grup de mizde tâmpe se laudă cât de flower power sunt și cum ele își cresc copiii într-o bulă de protecție, unde nimic rău nu îi atinge, iar dacă sunt bătuți, trebuie să își pună întrebarea Oare de ce reacționează Gigel așa de violent, ce neîmplinire îl macină, oare suferă acasă?

Între timp, pOrcii ruși pleacă la război. Unui din ei face o glumă, nu o înțeleg, iar altul îi spune O să fie suficiente țâțe unde mergem, nu te îngrijora.

Ce voiam să spun. Nu mai creșteți panseluțe. Nu mai fiți lași și vă manifestați frica de confruntări educându-vă copiii că e ceva minunat să fiți lași, să întoarceți și celălalt obraz și să ia bătaie, dar filozofic. Lumea nu este așa și nu va fi așa niciodată.

Indiferent cât de mult v-ați dori voi să trăiți în Start Trek, ultima variantă, nu e așa. Orcile, bullyes, bătăușii vor fi întotdeauna mai mulți. Învățați-vă copilul să nu se lase călcat în picioare și să se apere. Dacă nu știți cum, apelați la rude, prieteni sau internet.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.