Citeam articolul acesta plin de hate și am realizat că sunt de acord cu cel puțin un punct. Copiii.

Tovarăși, dacă aveți copii mici, care încă sunt la nivelul maimuțicilor, gen câțiva ani și vă plac călătoriile, vă anunțăm că acei copii nu fac deosebirea dintre Notre Dame și Ciorogârla, lor le e perfect perpendicular unde se cacă în pamperși.

Foarte serios, una din chestiile nasoale cu care te căpătuiești, atunci când devii părinte, este responsabilitate. Adică începi să faci lucruri care nu neapărat îți convin, dar trebuie să le faci, pentru interesul superior al copilului.

Desigur, chestia asta trebuie să vină și cu puțin creier și să realizezi că, exceptând mersul la plajă cu ei, ca să fixeze vitamina D, ieșirile cu copiii în excursii sunt doar egoisme, nu sunt în interesul său. Copiii nu apreciază nimic de genul acesta și li se rupe masiv. Dar nu poți să renunți la plecat în concediile pe care le aveai înainte de a plodi și atunci te minți singur că vai, îți duci copilul peste tot.

Și așa avem avioane pline cu plozi care urlă din cauza diferenței de presiune care le afectează urechea internă, avem muzee unde urlă plozi plimbați în căruțuri, sătui de drum, căldură, oboseală, foame, avem restaurante unde nu poți să mănânci din cauza răcnetelor de copii și tot așa.

Da, știu, nu e o opinie care să meargă cu valul și să împrăștie love și bunătate.
Bună dimineața.