După cum se vede, am făcut câteva modificări în blogroll. A intrat krossfire, care este, pe bune, unul din cei mai talentați, dacă nu cel mai talentat blogger român și care merită să fie sus de tot. Asta desigur dacă vă plac articolele lungi :mrgreen: Iese Nihasa, pentru că a demonstrat o gravă lipsă de material coios în ultimele 2 zile.

Dacă vă uitați cu atenție, a apărut și un blogroll mai mic, de bloggeri copii. Dacă cu noua generație ne-am lămurit, neexistând decât 2 categorii, cei care vor să facă bani din blog din a 2 a zi de blogging și ziariști ratați, redenumiți hateri, care ar vrea și ei, dar nu au de unde, nu au cum, nu au punct.

Așa că am decis să fac propriul centru de copii și juniori și o iau de la zero cu bloggerii minori. La un moment dat, am mai crescut un minor, cu nume de detergent, dar din păcate, la maturitate s-a transformat în hipster, deși promitea enorm. Acum încerc din nou. Deci, dacă mai știți bloguri de copii, care scriu bine și pufos, nu ezitați să lăsați recomandări aici, să mai creștem puțin acel blogroll.

Mulțumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.