Mi se pare foarte haios cum doamna care încă are pe genunchi urmele de la covorul de sub biroul lui Dragnea și buzele în formă de D, îl propune la avansare pe animalul ăsta, care e prins pe imagini live ordonând bătaia și gazarea oamenilor care aveau mâini ridicate, există imagini cu el în care încearcă să deposedeze ziariști de camere de luat vedere, el este, din ce se pare, cel ce a inițiat bătaia israelienilor din taxi.

Și totuși, după 2 luni, e propus la avansarea la general, pentru fapte de eroism maxim. Știți, dacă ești general, nu te mai poate cerceta nimeni pentru nimic, ești extrem de imun cam la orice. Nu îmi dau seama dacă Carmen Dan chiar e proastă, așa cum presupune toată lumea și lasă să se înțeleagă din toate acțiunile ei, sau e o mișcare machiavelică, ce presupune mai multe implicații care, momentan îmi scapă.

Sincer să fiu, eu cred că e pur și simplu proastă și, fiind o gospodină de teleorman, ea vrea să demonstreze că face ce vrea ea, că de aia e ministresă dragneză.

Vedem. Așteptăm cu interes reacția domnului președinte Ficus Ionahis.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.