fuat

Ieri a trecut de CCR legea antifumat, cea care interzice fumatul în toate locurile publice. Desigur, făcută românește și pe genunchi, cu formulări care pot spune că loc public e și propria ta locuință, dar asta e, într-un senat condus de Tăriceanu nu ai cum să ai legi mai deștepte.

Întrebarea e, ce facem cu legea asta?
Adică ok, în românia și bătaia copiilor e interzisă, la modul grav, dar cine o ia în seamă? Și să îți bați femeia e interzis, iar judecătorii dau ordine de restricție care spun că, dacă o bați, nu ai voie să te apropii la mai puțin de 30 de centimetri de ea.

Prin urmare, dacă e interzis fumatul în spațiile publice, cine va impune asta, mai exact? CIne îi va interzice modârlanului român să fumeze la terasă? Sau pe holul instituției? Sau în bar? Chemi poliția? Cine o să cheme poliția, patronul barului? Clienții?

Am așa niște mari dubii că și aasta va fi una din multiplele legi care interzic rahaturi în mod formal, doar că nimeni nu o va respecta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.