sssr.jpgAm facut greseala sa las un comentariu la acest post de la zoso. Grava chestie. Sunt un dobitoc, un cretin, ca indraznesc sa spun ca cine nu e multumit de munca sa, sa isi caute in alta parte, mai bine.
In primul rand, retardatilor, nu am spus ca muncitorii nu merita salarii mai bune. Am spus ca pot sa caute de munca si sa il lase pe patron cu buza la soare. E cu totul altceva. Asa au facut baietii din constructii, si acum se castiga si 1000 de dolari in constructii, pentru ca omenii au plecat.
Cat despre afirmatia ca eu imi castig painea dand la tastatura, si ca nu stiu ce inseamna munca de jos, permiteti-mi sa rad.
Retardatilor, hai sa va fac un rezumat a locurilor mele de munca, incepand de la 19 ani, in ordine cronologica.

1. Mecanic plicuri. Ma trezeam la ora 4, sa ajung la 5 la munca. Plecam pe la 10 seara.
2. Electromecanic vagoane, CFR. In fiecare noapte, schimbam manual baterii la trenuri, baterii ce cantareau 110 kilograme.
3. Incarcator cartuse de imprimanta.
4. Sofer.
5. Vanzator – Sef departament
6. Director de magazin
7. Project Manager

Retardatilor, daca consideri ca meriti mai mult si nu ti se ofera, solutia este reconversia profesionala. Faptul ca eu am plecat de la munca bruta si am ajuns sa am joburi de conducere se datoreaza acestei reconversii. Am considerat ca pot mai mult. Nu am facut greva, ci am cautat sa fac altceva.
Asa ca, dragi romani retardati, care considerati ca e bine sa fii comunist si sa ai un job 50 de ani, m*e. Am muncit, stiu ce inseamna munca de jos, stiu ce inseamna si sa muncesti in spatele unui birou.
Voi puteti in schimb sa ma injurati si, de ce nu, sa mai puneti si de-o greva.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.