Daniel Constantin Ciungu este un penelist obosit, fost consilier pe la nuștiuce minister deținut de penele, actualmente consilier local la sectorul 1. Desigur, ca orice penelist, el este pe valul schimbări, face, drege, se agită, lumea trebuie să facă și să demaște chestii, treburi, scrie pe republica punct ro.

Din păcate, lumea nu uită chiar tot, iar print screenul acesta mi se pare cea mai mișto chestie din săptămâna asta. Pentru că, nu-i așa, George Simion, până acum 2-3 ani, era, de fapt, un mielușel blând, iar vederile sale politice porneau de la tratamentul gratuit cu lacrimi de panda, pentru copii și se terminau cu inhalații de nectar.

Caută lacrima.

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Poate a fost vorba de un bias pe care doar Maithun poate sa ni-l confirme sau nu!

  6

 2. #2

  Si de ce ne pierdem timpul cu limbricul ăsta oportunist? Puteai sa ne spui doar ca e penelist, restul se intelegea de la sine.

  13

 3. #3

  Voi ati vazut ce față de batranel si om uzat are acest Simion? Credeam ca are cel putin 50 ani… Dar pare ca e asa “invechit” din cauza crezurilor lui expirate si comunistoide. Nu înțeleg cum poate fi atat de dezaxat si absurd si totusi atat de relevant pt unii romani.

  8

  • #4

   Să nu uităm ce stres era prin tribune și ce intens a trăit el pe acolo într-un an cît alții în zece…

   0

 4. #5

  Acum sa ne gandimm daca noi ne-am luat vreodata teapa crezand in cineva… Oh, wait…Ne-am luat. Hai sa ii acordam omului prezumtia ca a fost inselat si intre timp s-a maturizat si gandeste mai bine.

  10

 5. #6

  Omul zice ca e de acum 5-6 ani poza, caz in care chiar nu vad unde e problema. Mai ales ca pare sa nu fi avut mai mult de 23 de ani.

  6

  • #7

   Fix la fel va spune peste 5-6 ani cand va lauda PSD, UDMR, USR sau alta adunatura de asta de litere care va fi atunci la ciolan.
   Toti astia tineri din politica sunt niste oportunisti care au ca singura ideologie: “Mie ce imi iese?”.
   Cand esti un copil cu cas la gura, ce experienta ai tu ca sa o pui in slujba comunitatii pentru a fi ales?

   0