Bănuiesc că știți toți de faza cu primarul brașovului, Allen Colian, care a mințit în CV că e inginer, dar el e doar un posibil inginer, exmatriculat.

www.facebook.com/mihai.n.tudorica/posts/2794915407453804

Practic, în cel mai simplu mod, nu îmi pasă. Diplomele nu definesc un om, mai ales într-o țară unde sistemul te obligă să ai doctorate dacă vrei să ai un salariu cu 800 de lei mai mare și orice casieră Cora are master, pentru că așa e sistemul Bologna, de căcat.

Ce mă deranjează, în schimb, pe mine, până la nivelul de scos din minți, este fervoarea cu care fanii USR apără minciuna lui Coliban, pe diverse motive.

Cam toate sunt sintetizate aici, le găsiți pe internet într-o formă sau alta. Pesediștii sunt hoți, Coliban nu, e băiat deștept, nu contează, ne luăm de niște nimicuri, e IT, programator în Agile etc.

Sictir. O minciună rămâne minciună, oricum ai da-o. Poți să îți ceri scuze și să mergi mai departe. Ca susținător, poți să accepți că idolul tău a mințit și să încerci să treci peste asta.

Dar atunci când începi să îi cauți scuze, nu faci decât să trezești dezgustul în toți oamenii cu bun simț și să atragi o atenție pe care, poate, nu ți-ai fi dorit-o, asupra situației.

Și să nu credeți că peste 4 ani nu va fi adusă în discuție minciuna asta. Peste 4 ani, când Allen Coliban va pierde alegerile, să reveniți aici și să vă aduceți aminte ce v-am spus.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.