O fetiță din clasa pregătitoare, de la o școală din Tecuci, s-a aruncat, joi, de la etajul 1 al școlii după ce a fost uitată în clasă de învățătoare și încuiată cu cheia, scrie Ziarul Tecucean. Fetița s-a ales cu răni ușoare, iar reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Galaţi verifică incidentul.

Știți că vă spuneam că sunt vexat de faptul că, în românia, nimeni nu pățește nimic, dacă e angajat la stat, pentru că toți cei din sistem și-au construit un cocon legal prin care nu pot fi atinși.

Well, am revenit.

Este un incident regretabil, nu este din neatenția doamnei învățătoare pentru că este un exemplu de profesor. A fost un ghinion și s-a ajuns aici”, a declarat Adriana Lefter, directoarea școlii

Deci da? Nu a fost vina învățătoarei că a uitat copilul în clasă și, din cauza asta, putea să moară, în cel mai pur mod, da? A fost ceea ce se cheamă o extorsiune a unui degajament, care a adus o întâmplare pe fond de ghinion, aia e, nu e mare lucru, să mergem mai departe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.