Pur și simplu, în ultimele luni, încep să îi înțeleg pe cei care sunt antivax. E imposibil și nenatural ce se întâmplă în sistemul medical românesc. Ard oamenii în spitale, mor bolnavi netratați, a murit ieri o fată din cauză că medicul care o trata nu credea că o doare așa tare și îi spunea că se preface, cum să ai încredere în cei care te aburesc cu Hai, vino, vaccinul e bun, e safe, totul e minunat. După care îl greșim, aia e, s-a întâmplat, nu pățești nimic, stai liniștită.

Nu, pe bune, voi realizați că toți cei aflați la putere și-au realizat un cocon de legi care îi exonerează de absolut orice greșeală, indiferent unde ar lucra sau ce ar face? Lucrezi la stat, ești inexpugnabil, nu are ce să ți se întâmple.

Și nu cumva să credeți că îi poate da în judecată. Un angajat al statului, aflat în exercițiul funcțiunii, nu poate fi dat în judecată. Trebuie să dai în judecată instituția în care lucrează. Și dacă cumva greșești instituția, tribunalul nu îți acceptă procesul și nicio altă tentativă de proces ulterioară, gen ai aflat unde lucrează, de fapt.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.