Râdeam, împreună cu Andrei, mai demult, despre cât de lipsită de profesionalism a devenit industria noastră și despre cum fetele din agenții de care tot noi râdeam, acum 10 ani, sunt, de fapt, la ani lumină distanță față de ce este acum majoritar pe acolo și cum, efectiv nu ai de unde să angajezi ceva mai bun și mai spălat, pentru că nu există și tot fetele alea ale noastre duc greul, după 15-20 de ani de industrie.

Reîntorcându-mă la oile reale ale zilelor noastre, eu am cont plătit pentru Oblio, după ce băieții de la smartbill s-au gândit că facturile mele, din ultimul an, le aparțin și îmi pot bloca accesul la ele, în propriul cont, dacă nu îmi reînnoiesc abonamentul hyperscump la ei.

Deci cont plătit pe Oblio.eu, da? Plătit pe un an în avans, premium, pana mea, tot ce vrei, pentru că e ieftin și face fix ceea ce promite, în plus, nu mă f*te la cap zilnic câte-o Geanina de la Smartbill, care vrea să îmi bage pe gât încă o funcție minunată, care nu costă decât câteva zeci de eurași plus tva. Serios, nu e reclamă plătită, dacă aveți nevoie de facturare și vă e lene să le faceți de mână, Oblio e foarte bun, inclusiv în varianta gratuită. Eu mi-am luat pro ca să pot să îmi pun poză în headerul facturilor.

Cont plătit, da? Care există în baza de date de la Oblio, da?
Așa că mi se pare absolut normal să îmi trimiți mail în care să mă anunți că Oblio este incredibil și, ce e mai important, îl poți folosi gratuit fără nicio problemă. Îmi trimiți acest mai în epoca în care granularitatea informației culese este maximă, iar informațiile pe care eu ți le-am pus la dispoziție sunt mai mult decât suficiente pentru a-mi putea face o ofertă personalizată sau un mail de hauduiudu complet diferit decât spamul general tip ȘTIAI CĂ LA NOI E GRATUIT, FRAIERE CARE NE-AI PLĂTIT 300 DE LEI PENTRU CEEA CE NOI OFERIM ȘI GRATIS?

Și asta în epoca în care internetul ajunge să fie cenzurat pentru că companiile abuzează de datele pe care le fură de la utilizatori.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.