Arhi întreba ieri bărbații (și nu numai) ce îi atrage întâi la o femeie. Zic să vorbim și noi, femeile, despre ce ne atrage întâi la un bărbat.

Dacă e sa-mi citez prietenele, majoritatea dintre ele ar spune că-mi plac urâții. Foarte bine, zic eu, măcar știu că n-o să concurăm niciodată pentru același bărbat. Am stat ceva vreme astăzi să mă gândesc ce mă atrage în primă fază la un bărbat și am două răspunsuri:

Dacă-mi permiteți, doamnelor, un răspuns care să nu fie chiar strict pe baza fizică, atunci vă pot spune că cea mai atrăgatoare calitate este încrederea în sine, dar fără sa dea în aroganță. Pot să-mi dau seama imediat dacă încrederea asta există sau nu, sau dacă e prea multă. Nu trebuie nici măcar să schimbăm o vorbă. Tocmai din cauza asta am o mică obsesie pentru bărbații care poartă o chelie cu încredere. Chelie totală, să fie bec, nu jumătate chelie și jumatate resturi de păr.

Dacă e să vorbim despre chestii strict fizice atunci răspunsul meu este: un chip cu trăsături foarte masculine și un spate lat. Să nu-l pot confunda cu o femeie daca-i pune cineva o peruca și-i adaugă niște machiaj.

Voi?

Scris de colega noastră, Diana, care a vrut un drept la replică :mrgreen: