Stai câteodată și te gândești că ingurgitatorul de materiale de dejecție de la Antenă și-a atins limita de jos a decăderii și mai rău de atât nu are de unde.

Se pare că m-am înșelat.
Deci, ca să înțelegeți.
Gibonul ăsta, care produce doar fecale, zi de zi, angajat fiind într-o companie construită din banii furați de la securitate de către patronul său, patron care este momentan în pușcărie și care nu și-a plătit încă prejudiciul de 100 de milioane de euro pe care ar fi trebuit să îl plătească, limbricul ăsta angajat de mă-sa pentru că îl cunoștea, dumnezeu știe dacă biblic sau nu, pe Tatulici, în televiziune, se laudă că are salariul mai mare decât un polițist bugetar și că nu e plătit din bani publici. Ci doar din banii furați ai patronului său, bani care ar trebui să constituie venit la bugetul de stat.

Serios? Adică, mai jos de atât poți coborî?
Nu știu, nu cred, dar sunt convins că timpul îmi va demonstra că da, se poate și mai jos, gunoiul are tendința de a se scufunda.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.