Am si eu o intrebare de bun sim, la care v-as ruga sa imi raspundeti sincer?
Sunt prost?
Intreb asta pentru ca eu nu reusesc sa inteleg o faza.
Campania aia de la Heineken, Atinge o stea si mergi in Africa de Sud.
Promoţia Atinge o stea şi poti merge în Africa de Sud oferă iubitorilor de fotbal şi de Heineken din România o şansă incredibilă: o călătorie de 3 zile în Africa de Sud pentru a vedea Finala UEFA Champions League de la Moscova
Sunt singurul care are impresia ca e o aiureala? Adica hai ba tugulane, sa te duc la Johannesburg, sa te linseze rasistii pe-acolo daca esti mai colorat si sa te imbolnavesti de malarie, ca sa te uiti la televizor sa vezi finala Cupei Campionilor. Oare garanteaza privitul meciului pe o plasma, sau o sa il vada la un TV portabil, printre tantari.
Mare sansa incredibila…

(6) În diferite zone ale ţării, mai ales în nord-est (frontiera cu Mozambicul) există pericolul infestării cu malarie si de aceea organizatorul excursiei solicita fiecarui castigator vaccinul contra malariei. Autorităţile sud-africane recomanda ca persoanele care călătoresc în Africa de Sud să fie vaccinate împotriva hepatitei A, poliomelitei, tetanus-ului şi febrei tifoide. Castigatorii vor semna o declaratie cu privire la administrarea acestor vaccinuri. In cazul in care un castigator refuza sa faca aceste vaccinuri, va semna o declaratie prin care isi asuma orice responsabilitate eliberand Organizatorii de orice raspundere.

Intreb eu, asa, ca prostul, ca am decis deja asta, nu era mai ieftin, in primul rand, SI MAI UTIL, in al doilea rand, sa platiti doua bilete pentru Moscova?
Sunt sigur ca era mai multumitor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.