Citeam articolul lui Vasilescu despre Godină (dacă nu îl citiți pe Vasilescu, vi-l recomand, a crescut mult de tot și chiar e o voce) și mă gândeam că genul acesta de mizerie mă irită încă de când mi-am făcut blog, am avut prima campanie și primul imbecil care a exclamat, plin de sănge la nas E campanie, scrii pe bani, ne păcălești!

Adică, pentru capetele pătrate de dincolo de ecrane, reclama, publicitatea, toate sunt niște chestii foarte ok pentru ziare, televiziuni, vedete. Absolut nicio problemă. Țugulanul român poate citi 5 articole politice, despre 5 partide diferite, știind că sunt plătite și nu are nicio problemă cu asta. Poate urmări 3 tipuri diferite de plăci de păr promovate de Cristina Ich și e foarte bine, e normal și acceptabil.

Acesta e utilizatorul român de internet. Reclame la case de pariuri? Excelent, dați la tata să își facă cont, că doar Betano e și sponsorul naționalei! Reclame la casinouri? Aoleu, de când așteptam să vină William Hill în românia, să mai bag și eu o ruletă adevărată! Dar toate astea, repet, trebuie să apară în paginile ziarelor, la televiziuni sau să fie promovate de vedetele teve la modă.

Pentru că, altfel, oriunde ar apărea, înseamnă că amărâtul ăla s-a vândut, ca un nenorocit, cum să faci reclamă la Betano, quaie, păi nu știi că pariurile distrug vieți? Cum să îndrăznească săracul ăla de Godină să aibă reclame sau să încerce să câștige bani din ce face? Marș la muncă, săracule, avem nevoie de prostituate de instagram să facă advertising real la așa ceva. E altceva când vezi o mizdă pe ruletă, nu moaca unuia care muncește.

Meritați, bă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.