Citeam articolul ăsta, despre decizia UE de a permite consumul alimentelor alternative.

De acord cu alimentele cultivate în laborator, atâta timp cât respectă standardele noastre nutriționale”. Așa poate fi rezumat discursul lui Stefan De Keersmaecker, purtătorul de cuvânt al Comisiei UE, potrivit Il Messaggero, citat de Rador.

Practic, De Keersmaecker a lăsat să se înțeleagă că, în lunile următoare, cererea de comercializare a altor „alimente noi” – adică cele inventate în laborator pe bază de insecte, sau pur și simplu consumate în mod tradițional în afara Europei – ar putea ajunge în curând pe mesele Bruxellesului.

Bine, vorbind de partea cu făină de greieri, e haioasă revolta analfabeților români pe temă, despre cum vor să ne oblige ei să mâncăm asemenea mâncare, contrar a ce zice Iisus Hristos, se răscoala fibra ortodoxă în ei ca Horia, Cloșca și Crișan pe roata norocului. Evident, fiind analfabeți, habar nu au că mai mult de jumătate din populația globului mănâncă insecte on daily basis.

Nemaivorbind de faptul că tot din cauză că sunt analfabeți, ei nu știu că mezelurile, dulciurile și orice altă chestie pe care o mănâncă și are culoare roșie sunt colorate cu carmin, carmin care este produs din insecta aceasta. Bine, mai sunt câteva insecte din care se scoate, asta mi s-a părut cea mai zemoasă.

Dar, ca să nu divagăm, de fapt vorbeam despre carnea produsă în laborator, dacă ați fi de acord să o păpați.
Eu, de exemplu, urăsc uciderea animalelor. Nu o suport, nu particip, nu sunt genul care taie o găină și nu mănânc din animal, dacă l-am văzut viu. Pe lângă asta, nu mănânc feluri de mâncare zoomorfe, deci în niciun caz nu o să mănânc pui pe sticlă, rotisat, purceluș la proțap și alte chestii de astea care fac deliciul lumii.

Pe de altă parte, sunt carnivor și nici nu mă interesează să devin vegan. Așa că da, dacă îmi dai carne garantat crescută în laborator, i’m in, baby, mănânc fără probleme. Nu văd de ce ar trebui să moară o ființă, ca să mă hrănesc eu, dacă există posibilitatea de a obține aceeași mâncare, dar în eprubetă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.