Știați că aveți nevoie de un aspirator de canapele? Nu? Vă spun eu, dacă sunteți alergici la chestii, cum sunt eu, aveți neapărată nevoie.
Una din problemele mele enervante din sezonul rece, când mă atacă alergiile, spre deosebire de sezonul cald, când mă atacă alergiile, este că, după ce mă întindeam în pat/canapea, în 5 minute aveam nasul înfundat maxim și mâncăcios, respirație doar pe gură, că pe nas nu avea cine. Și iau zilnic suficiente pastile de diabet, ca să nu mai bag și niște xyzal, doar ca să pot respira.

Acum vreo câteva luni, am citit nuș pe unde o discuție despre un super aspirator de canapele, cu lumină UV, gen și sterilizează locul pe unde trece și ce mulțumită era lumea de el. Desigur, când am auzit eu de el, nu mai era în stoc pe nicăieri, așa că a trebuit să aștept vaporul de China.

L-am cumpărat luna trecută, dar nu am zis nimic de el, în ideea de a verifica dacă are vreun efect asupra mea sau e doar marketing din gură în gură.
Cum vă spuneam, am verificat și da, aveți nevoie de el. Ce vedeți în poze este strâns dintr-un singur modul al canapelei mele, care e relativ nouă, e cumpărată anul trecut prin vară. Am aspirat toate paturile, canapelele, pernele și plăpumile, am scos o tonă de ce se vede prin poză și, surpriză, încet, încet, nu am mai avut nicio problemă de nas înfundat seara.

Funny stuff. L-am luat înainte de a scrie articolul, să îi fac poză față profil și am pus mâna prin el, după care, as usual, m-am atins la nas. Am strănutat 2 minute încontinuu și mi s-a înfundat nasul pe loc. Deci chiar extrage chestii nasoale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.