• Şoferii trebuie să transmită Poliţiei dovada că au plătit amenda la termen, altfel riscă această sancţiune. Au pregătit domnii de la poliție niște modificări la codul rutier, de te doare bila. Gen 7500 lei amendă pentru neacordare de prioritate la trecere de pietoni. Sau, dacă nu duci dovada plății amenzii la poliție, ți se suspendă carnetul. Frumos, o țară unde viața ta se împarte între cozile pe care le faci pentru a susține financiar familiile bugetarilor.
  • Unde se duc vocile de la X-Factor și Vocea României când se duc?
    Adevărul e că, în afară de Stan ăla, sau cum îi zice, de care am auzit doar pentru că a cerut-o de nevastă săptămâna trecută pe o altă vedetă de renume mondial, o anume Mantea, nu am mai auzit nimic de niciunul din cei ce își încroșnau vocile pe tv. Leonte lălăie pe la evenimentele antenei, l-am mai văzut pe unul, căruia nu îi știu numele, urlând într-u promo pe protv SUNT INFECTAT CU HIV! și cam atât.
  • Cum comunică White House cu presa și poporul suveran. Acum închipuiți-vă un asemenea comunicat de la purtătorul de cuvânt al guvernului. Observați că nu zic băsescu, el a avut basme și mai tari în program.
  • Cum să te muți într-o casă nouă, sfaturi neprețuite de la o femeie. Ca sfat adiacent, neprețuit, de la un om, dacă vă mutați, angajați o firmă specializată de mutări. Vă va durea în pix de cărat și rupt mâinile, iar prețul, era acum vreo 3 ani, în jur de 600 lei. Mi se pare extrem de decent.
  • La fiecare 5 ore pleacă un medic din România. Asta pentru că nu pot toți să se coboare atât de jos încât să cerșească șpagă. Și atunci rămânem cu javrele noastre cele de toate zilele, care ne omoară copiii sau fură medicamentele destinate bolnavilor de cancer. Că ăia și așa nu mai au nevoie.
  • Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.