Cred că cea mai frumoasă invenţie a internetului va fi crearea unui user unic pe tot ce inseamna retele sociale şi bloguri.

Pentru că, de câteva zile, cineva comentează cu spor pe bloguri, în numele meu şi înţeleg că şi într-al lui vali. Adică am văzut că înjur la greu proprietari de situri, mă iau de tipe de care nu am auzit niciodată, chestii de astea frumoase. Deci, dacă aţi primit de la mine comentarii în care vă înjuram, mă luam de mame, soţii şi alte reprezentaţii de astea de porc, nu eram eu.

Aşa că, de azi înainte, mailul cu care comentez pe bloguri şi reţele sociale, adică admin@arhiblog.com, nu mai există. Simt aşa, o uşoară strângere de inimă, e cel mai vechi mail al meu legat de arhiblog, dar nu am ce să fac.

Noul mail îl vor afla toţi. Toţi cei care merită să îl afle şi în care am încredere. Adică foarte, foarte puţini oameni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.