În ultimele zile a fost o afluenţă nefastă de imbecili pe bloguri. De fapt, cred că e un singur imbecil, care şi-a făcut repede 2 situri şi s-a gândit el aşa, în sinele său interior, Oare cum să îmi fac reclamă pe bloguri rapid, uşor, fără bani şi cu eficienţă maximă?
Aşa că a decis să spameze bloguri. Probabil a selectat şi el ceva bloguri cu trafic mai mare şi a început:

Dacă ai o vagă urmă de inteligenţă, ce depăşeşte capacitatea homunculară de a instala un wordpress pe un cpanel, înainte de a comenta ca un idiot pe bloguri şi de a umple cu adresa blogului tău căsuţele de comentarii, asigură-te că ai şi ceva conţinut pe situl acela, conţinut care să îi şi atragă pe eventualii fraieri care ar da click pe linkul tău.

Dacă ai o oarecare urmă de inteligenţă, realizezi că atunci când îmi laşi 20 de comentarii unul după celălalalt, chiar dacă ele nu intră în spam de la început, mă vei enerva suficient de tare încât să le şterg pe toate şi să te raportez ca spammer pe toate siturile pe unde umblu şi să am grijă ca toţi prietenii mei să te marcheze ca spamer, deasemenea.

Ca idee suplimentară, reţine că Akismet este un sistem universal de protecţie împotriva spamului. E suficient ca un blog două să te raporteze drept spam şi toate celelalte bloguri vor percepe comentariul tău ca un spam.

Măi oamenilor, de ce orice activitate pe care o faceţi trebuie să fie o fraiereală. Lasă că arunc o mizerie acolo, bag în google, păcălesc vreo 2 fraieri, mai dau un anunţ de linc ixceingi şi gata succesul pe internet.

De aia e rromânia unde e acum.
Pentru că rromânilor le e o lene profundă şi o scârbă totală faţă de muncă.
DIXI!