Învăţământul de stat cu plată a creat generaţii de analfabeţi, în ultimii 20 de ani. Toată lumea s-a înghesuit la tot felul de facultăţi, altă dată mândre reprezentante ale sistemului românesc de învăţământ, peste noapte transformate în loc de pelerinaj pentru beizadele pline cu bani. Nu mai trebuia să înveţi, că oricum intrai la locurile cu plată.

Desigur, cei ce ieşeau de la locurile cu plată aveau exact aceeaşi diplomă ca şi cei ce intraseră prin examene grele, deşi erau nişte lepre, mai proaste decât atunci când intraseră. Iar rezultatul se vede acum, Idiocracy nefiind doar un film oarecare.

Da, nu toţi suntem făcuţi pentru a face o facultate. Cineva trebuie să ştie şi să dea cu sapa, nu să dea doar indicaţii. Da, admiterile vor fi mult mai dificile. Dar asta e in folosul nostru, al tuturor, pentru că acum suntem o ţară plină de intelectuali idioţi. Vreau ca absolventul romând ded facultate să facă parte şi să fie o elită, nu o oarecare piarizdă.

Desigur, nu mai vorbim de învăţământul privat, mizerie şi plagă naţională. Am observat că e plin de reclame la Spiru haret. Parcă o închisese abramburica. Mă înşel?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.