Mă uit pe facebook și observ că mulți oameni care au pisici neglijează faptul că și pisicile, ca orice alt animal, au nevoie de educație pentru conviețuirea cu oamenii.

În paranteză fie spus, facebook a trecut la metode agresive în încercarea de a-mi elimina opiniile de acolo. Pagina verified este semidecedată, 47 000 de followers, reach de 300 de oameni, acum a început atacul și pe contul personal.

Nu sunt afectat în vreun fel, munca mea și businessul meu sunt aici, pe internetul real, cu voi și cu ceilalți, nu în curtea lui MarkyBorg. Dar este de remarcat cum boții rețelei încearcă să curețe orice înseamnă voce și opinii care deranjează.

Anyway, revenind la problema pisicuțelor, ce vrea Facebook să ai ca să nu deranjezi, o grămadă de oameni se plâng de chestii gen Vai, se urcă peste tot, vai, dărâmă lucruri, vai, dar cum ai curaj să ai canapea de calitate, mie mi-a distrus-o pisica, vai, vai vai.

Eu am pisică și am tot avut. Niciodată nu mi-au distrus canapele, nu dărâmă chestii, nimic de genul acesta. iar Maxențiu este un model de pisoi. Pentru că eu l-am educat și l-am pregătit pentru conviețuirea în familie. Chiar dacă asta a însemnat și să îi frec un șut de să zboare 2 metri, când tot insista să își înfigă ghearele în canapea. Dar astea sunt metode deja de ultim remediu, în general îi e frică de pernuțe. Dacă îi arăți o pernuță, a lăsat tot și se duce în drumul său.

Iar educația asta are avantaje pe termen lung. L-am lăsat singur în casă și am plecat 14 zile în grecia, când ne-am întors, totul era așa cum îi lăsasem. Nicio distrugere, nicio zgârietură, nicio ronțăială, nimic.

Așa că nu vă mai plângeți și educați-vă animalele. Conștientizați că nu sunt copii, ci animale și au nevoie de ghidaj pentru a se putea integra într-o familie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.