taxe letale

ANAF vrea sa demareze o campanie de publicitate care va avea printre obiective „diminuarea perceptiei negative a populatiei cu privire la nivelul coruptiei in randul personalului ANAF” si „cresterea nivelului de constientizare in randul personalului Fiscului privind riscurile la care se expun prin comiterea faptelor de coruptie”, potrivit unui anunt de licitatie publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Să ridice mâna omul care a avut vreodată vizită de la ANAF și nu a fost forțat să dea șpagă, ca să primească doar amenda minimă de 3000 de lei. Sau cel ce nu a primmit niciodată acel răspuns gen Noi oricum găsim ceva, așa că…

Percepția REALĂ a românilor despre ANAF este cea adevărată. ANAF este o intituție coruptă, inspectorii ANAF cer șpagă la vizită, inspectorii ANAF îi hăituiesc pe cei pe care îi vizitează NU pentru a descoperi adevărul, ci pentru a-și primi șpaga.

Așa că să ne mai scutească cu campaniile pe banii noștri. Când o să văd un ochios de ăsta că vine la SRL și zice Da, am găsit următoarele nereguli, vă dăm 30 de zile să le rezolvați, o să îmi schimb părerea. Din păcate, întotdeauna discuția va fi de fapt Da, am găsit următoarele nereguli care pot duce la o amendă de x zeci de mii de lei. Cum facem să vă dăm amenda minimă de 3000?