00.30

23.41 Posibil atentat la adresa lui Putin. A se lua cu sare, sursa e jalnica.
www.thesun.co.uk/news/19809828/vladimir-putins-car-attacked-assassination-attempt/

23.29 Lucrurile stau bine

18.49 Hienele Wagner cauta carne de tun prin pușcăriile rusești.

16.23 Vești bune de pe frontul anti ungar

15.27 Zelenskyi a fost în Izium

15.23 Îl vedeți pe băiețelul cu ochelari, prea timid să intre în grămadă și lăsat la o parte? Mă identific 100% cu el.

15.00

Amnesty International face cerșeală pe internet pentru o tipă din Ucraina, aleasă, cel mai probabil, aleator ca vacă de muls pentru mizerabilii ăștia.

£15 could help Amnesty International UK mobilise public support and put pressure on the Russian government to release Sasha and others in similar situations.

£30 could help influence politicians, governments, ambassadors and others in positions of power to act to free prisoners of conscience in Russia and around the world.

£45 could help raise the profile of Sasha and other prisoners in similar situations and help ensure they are not ignored.

Deci dacă dai 30 de lire, AMnesty International o să dea șpagă unor politicieni ca să se bage pentru Alexandra. Iar capacul pe sicriu e pus de poza de pe plic, unde un rus și un ucrainean se îmbrățișează drăgăstos, probabil rusul pregătindu-se de violul copilului ucraineanului.

Cum zicea un tip pe twitter, mizeria assta e ca și cum ai fi făcut asta în 1942, cu nemți și evrei. Nu ai cum să fii atât de gunoi, nu ai cum.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.