„Registrul traficanţilor de droguri – legea a fost depusă astăzi de Partidul Naţional Liberal! Este un alt instrument prin care luptăm împotriva acestui flagel. Combate, în primul rând, traficul de droguri; Are un rol preventiv; Combate recidiva. Cei care au comis infracţiuni din sfera traficului de droguri vor fi obligaţi să ofere informaţii despre persoanele cu care intră în contact sau despre locurile prin care merg”, a scris Alina Gorghiu, luni pe Facebook.

O idee minunată, zic eu. Sper să îl facă și public, accesibil de pe internet, pe zone, orașe, județ. Stau în Pantelimon, e ora 9 seara, unde stă cel mai apropiat dealer de hash? Ia să intru în registrul traficanților de droguri, această unealtă atât de utilă pentru un consum responsabil, doar nu o să ies de nebun pe stradă, să îmi dea pensionarii în cap la colț de stradă.

Râdem, glumim, dar pe cine va conține acest registru, dacă trece?

– îşi pun la dispoziţie locuinţa pentru consum de droguri;
– eliberează droguri de mare risc ştiind ca reţeta e falsă sau cei care administrează droguri de mare risc în afara condiţiilor legale;
– furnizează, în vederea consumului, de inhalanţi chimici toxici unui minor;
îndeamnă la consum de droguri de mare risc
– efectuează, fără drept, operaţiuni cu substanţe psihoactive şi cei care pretind că aceste substanţe ar fi autorizate

Deci stai, ce? Dacă eu vă scriu acum, aici, Bă copii, încercați și voi coca, hașiș, poate și niște ciupercuțe, voi ajunge în registrul traficanților de droguri? Adică am îndemnat la consum? Cum îndemni, mai exact? Hai, bro, bagă și tu în venă? Sau cum? Nu înțeleg. Practic, conform Alinei Gorghiu, care, ca orice vânzătoare de corp liberală, a venit să ne elibereze de peeeeseeeedeee, oricine vorbește pozitiv sau scrie despre droguri, cu finalitatea Bă, puteți încerca, că nu o să muriți, devine zbang, infractor, prezentare la poliție lunar, declarație când ieși din oraș, tot tacâmul. Poate nu înțeleg eu bine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.