E un iureș pe internet cu o tanti care pune poze sexy în timp ce își alăptează copilul de 5 ani. Desigur, se ajunge inclusiv la acuzații de pedofilie, că își folosește copilul în poze cu tentă sexuală și tot restul de damaged brain de care ai parte atunci când te confrunți cu analfabeții de pe facebook sau instagram.

Mno, opinia mea e mai simplă de atât și are, la bază, faptul că sunt părinte și am trecut, foarte aproape, prin toate etapele din vița copiilor mei. Fi-miu are 6 ani, deci cumva aproape de vârsta la care alăptează doamna O’Reilley sau cum o cheamă. Și încerc să mi-l imaginez venind ca bouțul la alăptat la mă-sa și pur și simplu nu pot. Andrei posedă o ironie nativă și un simț al umorului supra dezvoltate, cred că ar face mișto de noi până la loc comanda dacă i-am sugera ca, dacă îi e foame, să treacă să sugă de la mă-sa.

Vă zic, e posibil ca internetul să fie invenția care a distrus umanitatea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.