Salut Cetin,

Acum ceva timp printr-o aliniere fericita a planetelor cu ajutorul comunitatii de pe site-ul tau am reusit sa ajutam o femeie care nu mai avea aragaz pentru a gati pentru ea si cei doi copii ai ei.

Timpul a trecut, intre timp eu am mai ajutat-o cu mai multe chestii impreuna cu colegii de la mine de la munca, impreuna cu alti oameni de bine, din cand in cand am incercat sa le fac cate o mica bucurie.

De curand, a ajuns o pasarica la mine cu o informatie pe care ea, din bun simt si de rusine nu mi-a spus-o iar eu am aflat-o accidental, fiind la locul potrivit la momentul potrivit.

Informatia consta in faptul ca, din cauza instalatiei electrice care este foarte veche si fara imbunatatiri de cand s-a construit blocul a tot avut probleme cu unele echipamente electrice pe care le are in casa. La ultima fluctuatie de curent/scurt (pentru ca nu stiu exact despre ce este vorba) i s-a ars masina de spalat. Deasemenea are mari probleme cu frigiderul care este f vechi si caruia i s-a stricat garnitura si, fiind f vechi, nu reuseste sa gaseasca pe nicaieri o garnitura sa o schimbe astfel ca este in situatia ca, putinul de mancare pe care o au, sa se strice din cauza frigiderului.

Din cate am inteles fac mancare si o congeleaza portionata si o decongeleaza cand vor sa manance pentru a evita sa se strice din cauza ca frigiderul nu se mai inchide cum trebuie.

Avand in vedere cele de mai sus, voiam sa te rog daca poti face un articol prin care sa incercam sa o ajutam. Daca are cineva un frigider si/sau o masina de spalat de vanzare la un pret decent as vrea sa pot lua legatura cu acei oameni sa vedem cum putem face sa intru in posesia lor. Daca sunt in zona Bucurestiului (pe o raza de 100-150km sa zicem) ma pot deplasa cu masina personala sa le ridic. Numai sa fie functionale si sa nu imi ceara un lob al ficatului pentru ele.

Apelez la tine, desigur, pentru expunerea ta.Eu cand am avut o masina de spalat de dat am stat 6 luni cu ea in casa pentru ca nu aveam cui sa o dau asa ca daca tu ai aduce chestia asta la lumina prin site-ul tau sunt sigur ca o putem scoate la capat cumva.

Deasemenea stiu ca in ultima perioada ai avut cateva neplaceri legate de jigodii care incearca sa monetizeze bolile propiilor copii si nu prea mai vrei sa te implici in cazuri in care nu cunosti situatia exact si “pe viu” ca sa spun asa. Asa ca daca alegi sa nu publici nimic despre subiect, voiam doar sa te asigur ca inteleg si nu e nici o problema.Asa cum au comentat si cei din comunitate cand ai avut acel caz cu copilul bolnav ai caror parinti nu ti-au mai raspuns la mail in astfel de cazuri vezi adevaratele fete ale oamenilor si e de inteles daca te-ai scarbit de astfel de situatii 🙂

In final as vrea sa mai adaug doar ca, atunci cand voi gasi o masina de spalat si un frigider o sa ma ocup personal si de instalatia electrica pentru a nu mai avea astfel de probleme pe viitor.Ma gandesc ca, daca cea din perete este compromisa (am stat intr-o garsoniera care avea astfel de probleme) o sa incerc sa ii fac instalatie aparenta.

Daca decizi sa publici ceva si mai ai nevoie de alte informatii iti stau la dispozitie atat pe mail cat si la telefon

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.