Un deputat PDL vrea să introducă o lege care să salveze de la moarte persoanele de religie nuștiu de care, persoane care refuză transfuziile de sânge și medicația, pentru că așa le-o cere religia de rahat în care se scaldă.

Chiar nu sunt de acord. Și așa suntem prea mulți pe pământ și, după părerea mea, cei cu prieteni invizibili sunt profund în plus prin zonă. Dacă religia lor ne ajută să devenim mai puțini și să avem un procentaj de inteligență mai mare, cine suntem noi să ne opunem? Să moară relaxați, zic.

Și, ca să nu uit. Se face tam tam că asta a început din cauza unei femei căreia nu i s-a făcut transfuzie din cauza rudelor, care au refuzat asta din motive religioase. Săraca femeie, blabla.
Săraca femeie, dacă era în locul rudelor, ar fi făcut la fel, că era de aceeași religie. Așa că nu merită nici un pârț drept compătimire.

Așa a vrut dumnezeu.

Completare

Femeia a murit

Șoferul care a accidentat-o este în prezent cercetat pentru vătămare corporală gravă. Imediat după ce rezultatele necropsiei vor fi gata, anchetatorii urmează să stabilească cine se face vinovat de decesul Alinei Mureșan și dacă fapta șoferului poate fi încadrată la omor din culpă.

Deci șoferul e pasibil de pedeapsă pentru omor din culpă, deși de fapt criminalii sunt părinții. Beton.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.