Mă hlizeam la comentariile de la postul ăsta, citind cum troliţele supărate, cu miros de văcuţă în nări, urlă şi strigă că şi bărbaţii put, nu doar ele.

Cînd azi dimineaţa, în timp ce prestam la budă despre diverse, am avut o revelaţie.
Practic tot publicul feminin din zonă e de acord că bărbaţii de peste 30 de ani trebuie să aibă burtă. Adică e ceva normal ca de la o vârstă încolo să fii burtos şi fericit în borţoşenia ta.

Băi, mie nu mi se pare normal. Da, ştiu, eu sunt gras şi am burtă. Dar esenţa rămâne aceeaşi. Odată ce societatea şi publicul tău ţintă, adică femeile, sunt de acord că tu poţi să fii ca un dop rostogolitor, e normal să nu îţi mai pese de câte beri bagi în tine, de câte kile de ceafă de porc ingurgitezi şi altele.

Pe lângă asta, dacă ai şi oarecare influenţă asupra prietenilor tăi sau în grupul din care faci parte, ei vor ajunge la concluzia că e cool şi mişto să ai burtă, drept pentru care, vor băga şi ei la ramazan, ca să atingă nivelul de coolness atins de tine.

Puştilor, ascultaţi de la un tip de peste 30 care are o burtă impresionantă.
E extrem de uşor să faci burtă mare. Nu trebuie decât să te îndopi ca o suină înainte de Crăciun şi să bei doar bere, de preferat la PET că e mai multă. Dar de dat jos, ori o dai foarte greu, ori nu o vei da niciodată.