blogariaMai tineti minte cum ne bateau unii obrazul, ca blogaria a fost un esec, ca suntem vanduti si cumparati, ca ne-am pisat in piscine si ca, spre deosebire de ei, deontologii cu staif, noi suntem niste verze?
Eram cat pe ce sa asimilez aceasta pozitie, de blogger cumparat, si sa inclin capul, umil si plin de respect pentru ei, cei de sus, deontologii, cei mari, guru, mohicanii, mogulii.
Cand colo, acum cateva zile imi pica ochii pe un articolas la domnul Scarlatescu, articolas in care ridica in slavi o chestie de pe Neogen.tv. Initial, nu am dat importanta, gandindu-ma ca e o incercare timida de a atrage atentia si asupra sa, pentru eventuala blogaria 3. Deh, s-o fi simtit omul exclus…
Numai ca azi, primesc un link de la Zoso. Spre rusinea mea, nu am in feedreader blogurile astea deontologice, pentru ca ma simt depasit de continutul lor interesant. Si…surpriza! Ce citesc eu tot la distinsul domn Scarlatescu?
Un apoteotic imn de slava la adresa lui Calin Fusu, care Calin, daca nu stiati, e patronul de la neogen
Asa ca, nu am cum sa ma abtin si sa nu intreb:
Nenea deontologul, cu ce te-a cumparat Fusu? Te-ai vandut neogenului? Si daca da, pe cat? Crezi ca merita sa iti pierzi reputatia pentru cateva mii de euro in plus?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.