intoleranta-la-lactoza

Acum câțiva ani ani, mergeam la o sală de forță de pe la Baba Novac, împreună cu fratele meu. Și, la sugestia lui, ne-am cumpărat o găleată cu nuștiuce proteină din zer (vedeți, legătura mea cu zerul e mult mai veche), ca să ne crească mușchiul gros și des. Ca idee, să știți că nu a fost rea, chiar am simțit o schimbare. Dar.

Dar, fix când luam chestia aia începeam să mă simt nasol. Desigur, nu am făcut nicio secundă legătura, pentru că o puneam pe seama efortului. Deși ar fi trebuit să îmi dau seama că nu mă umflu de gaze ca un zeppelin din cauza efortului, dar na, nu sunt medic.

Știți cine mi-a spus că e de la intoleranța la lactoză?
O hateriță de pe blog care mergea la aceeași sală și își făcea timp să mă înjure de fiecare dată când mă vedea. Desigur, nu față în față, ci seara pe blog. Grasule, te-am văzut și azi, tu ai venit la sală să joci ping pong cu celălalt gras?

Cert e că m-am plâns pe blog că de fiecare dată când mă duc la sală, mă umflu de gaze, spre neplăcerea tuturor celor din jurul meu, mi-e greață și în general am o stare generală neplăcută nimănui. Iar hateriței mele, ca să citez, i s-a făcut milă de mine și mi-a zis că, pe lângă că sunt gras, am și intoleranță la lactoză și de aia pățesc toate chestiile respective.

Ca să vezi, a avut dreptate. Eu, în mod normal, nu consumam lapte, pentru că nu îmi plăcea. Dar băgam ditamai doza de zer în mine, la fiecare antrenament și ca să vezi, se producea intoleranța. AM renunțat la zer, nu am mai avut nimic.

Din păcate, din momentul în care am aflat că am intoleranță la lactoză, brusc am devenit fanul numărul 1 al laptelui. Deși până atunci nu îmi plăcea deloc, dintr-o dată îl consumam cu cea mai mare plăcere, iar lipsa lui mă chinuia la modul fizic. Pentru că așa funcționez eu, dacă îmi interzici ceva, automat l-ai transformat în cea mai atrăgătoare chestie posibilă. Aceeași problemă o am și în relații, lucru care mi-a adus multe…mhm…dureri, de-alungul vieții.

intoleranta-la-lactoza1

În fine. Cert e că, între timp, am găsit o soluție la problema mea, iar nopțile familiei mele sunt mult mai liniștite și mai relaxante.
Will return.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.