A lăsat cineva poza asta drept comentariu la un articol și, după ce m-a pufnit râsul, pentru că doamna umblă cu vulva principală pe afară, am ajuns să mă întreb chestii filozofice.

Cetățenii au obiceiul de a presupune că oamenii care ies din standardul lor de frumusețe sau greutate sunt niște paria care nu au acces la sex niciodată și care noaptea merg și se ghemuiesc într-o vizuină, ronțăind un colț mucegăit de pâine și juisând la șobolani.

Ce am văzut eu, în viață, este, de fapt, cam invers. Toate grăsuțele pe care le-am cunoscut sunt, de fapt, very happy cu ele, sunt într-o relație mai tot timpul, nu au complexe sau, cel puțin, nu mai multe decât o persoană așa zis normală, dimpotrivă și, în general, au o viață foarte plină, la propriu și la figurat.

În schimb, gagicile sexy (și cu viață decentă, nu hoeing zilnic după sex, indiferent cu cine) duc lipsă de relații, nu sunt neapărat foarte fericite și își găsesc greu parteneri. Pentru că frumusețea intimidează, oamenii au impresia că sunt venite de pe altă planetă și că modul de abordare trebuie să fie la fel de pe altă planetă.

Până și eu, care na, mă știți cât de atractiv sunt, nu am avut ever probleme în a-mi găsi partenere, pentru că sunt haios și foarte smart. Toate soțiile mele sunt fotomodele, ca idee :mrgreen: . O singură dată în viață am fost cu o grăsuță, relație scurtă, și atunci mi-a furat telefonul. Era timișoreancă, de înțeles, cumva. O singură dată am fost respins spunându-mi că sunt prea gras pentru gusturile ei. Mi-a luat 2 săptămâni să o aduc pe drumul corect și acum mi-e soție.

Așa că sunt curios. Faptul că sunteți grăsani sau grăsune v-a afectat în viață, relațiile, nu neapărat legăturile scurte?
Băieții cu Am 10 femei pe noapte sunt rugați să se abțină, nu avem nevoie de umilință în asemenea hal, mulțumim.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.