Și despre farmaciști.

Un alt aspect, deloc de neglijat, este faptul că toate recomandările farmaciștilor sunt îndreptate numai pe gama de medicamente intens promovate și exclusiv din gama prețurilor ridicate.

De aici.

Nimic mai adevărat. Mergeți la o farmacie și cereți ceva de răceală. Nu mai există ceaiuri, nu mai există remedii ieftine. Strepsils, Tantum verde, Nurofen de țâșpe feluri, trebuie să lași minim 50-10 lei. Există și celelalte medicamente, cele mai ieftine, dar cine să le recomande? Medicii care iau comisioane în funcție de rețete? Farmaciștii care nu mai au facultate, ci sunt asistenți farmacie cu diplomă de lăcătuș mecanic și preocupare față de om zero?

În rest, așa cum mă așteptam, și clinicile private sunt la același nivel cu spitalele. Nu e ca și cum dacă ai investi bani în ceva, îți vin de undeva alți oameni. Aceleași lepre lucrează peste tot.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.