După falnicele anunțuri în care mobilizau românia și anunțau că sindicatele vor rupe piața în două, ghiciți câte sindicate au ieșit la manifestație, câți lideri sindicali au fost pe baricade și printre picioarele cailor jandarmilor, care jandarmi și-au dat seama că în seara asta era ok să iasă cu caii printre manifestanți. Un mare bravo pentru cei ce au trimis manifestanții pe jos către Parlament, unde piața e blocată de nuștiucând, pentru că e târgul de crăciun. GG, you, bv!

E o diferență uriașă, insurmontabilă, între ei și noi. Ei, cei care au futut românia 28 de ani, vânzându-se ciclic celor de la putere și ajutând la menținerea status quoului jegos care a păstrat pesedeul la putere în toți acești ani și noi, cei care încercăm să scoatem capul la lumină și să curățăm mizeria lor.

Problema e că noi rămânem din ce în ce mai puțini, pentru că, spre deosebire de ei, suntem suficient de inteligenți și suficient de buni pentru a putea trăi oriunde. Ei au nevoie doar să fie sclavi și cineva să le dicteze în ce direcție să meargă, ce să mănânce și pe cine să scuipe.

Cum spuneam, mafioții lideri de sindicat nu există decât pentru a face bani și atât. Nu vă mai puneți speranța în cei ce votează pentru găleți și kile de făină. E o generație pierdută, pe care trebuie doar să o așteptăm să moară. Din păcate, va fi prea târziu pentru noi, iar copiii noștri vor fi demult prin alte zări.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.