A se reține că acesta nu este un articol publicitar, nu am primit nimic pentru el, nici măcar un set de acelea de cuțite Villeroy-Bosch pe care le au la promoție. M-am ferit să primesc ABSOLUT orice, legat de asta, pentru a putea scrie fără a fi acuzat de partizanat în vreun fel.

A început așa:

Desigur, ne-am băgat toți la hăhăială și trolling, hue hue, terminați băi, cu fermierii voștri fotogenici. Știți cum e, ca pe net, unde sare o oaie, sar și celelalte. Haideți băi, cu fermierii voștri, cu siguranță nu există.

După care am primit mail de la Mega să mă întrebe dacă vreau să merg să văd cu ochii mei fermierii respectivi. Practic, mi s-a plătit cu sec, așa că a trebuit să arăt ce am.

Așa că am plecat să văd dacă fermierii din reclamele Mega Image există cu adevărat.
Există. Și am fost la ei acasă, unde ne-au omenit din chestiile lor, ne-au făcut plăcinte cu mere și alte chestii bune.

Îi veți recunoaște în pozele de mai sus. Deci da, fermierii din reclamele de la Mega nu sunt ca bulinele din reclamele la M&M și chiar există.
S-au mai discutat acolo chestii despre calitatea produselor, dacă sunt sau nu din plastic și altele. Nu m-am amestecat, nu mă interesează, nu sunt inginer horticol, nu asta a fost scopul pentru care am plecat, în tricou, pe ploaie și 13 grade, tocmai în moldova, la Buzău.

Curiozitatea mi-a fost satisfăcută, a fost o idee mișto, plus, o mișcare foarte haioasă de marketing a fetelor de la Mega. Pentru că, după cum știe oricine, altă agenție ne-ar fi tratat cu clasicul A, sunt hateri și bully, nu scriu de bine și de cât de minunați suntem, nu cerșesc pamperși și creme de față, deci sunt ignorabili.

Chapeau.

Unele fotografii sunt ale lui Răzvan Baciu Photography.