Bănuiesc că ați văzut majoritatea dintre voi incidentul de la metrou, când fiul lui Dănuț Lupu și o doamnă căreia îmi scapă numele au salvat de la moarte o tânără care voia să se sinucidă din cauza certurilor din familie. Spun salvat la cel mai propriu mod, trenul a atins ghetele fetei la intrarea în stație, o astfel înșiruire a faptelor era greu de făcut într-un film. Instant au început niște ninja ilfoveni să taie ceapă lângă mine, atât de intens a fost totul.

Dar nu despre asta voiam să scriu, pentru că deja au făcut-o toți, iar eu eram prea mult sub influența emoțiilor, ca să pot scrie. Am revenit mai târziu și mi-a atras atenția altceva la film. Uitați-vă la bărbatul de la secunda 4.

Priviți-l cât de bărbătește vede situația și, într-o fracțiune de secundă, o ia la fugă după stâlp, ca să nu cumva să fie asociat cu accidentul într-un fel. Să moară, dă-o dreaq, am pus-o eu să sară acolo? Rușinos, jenant, o palmă peste obrazul umanității, o scamă pe umărul unei râme.

În altă ordine de idei, suntem în 2021, roverul Curiosity trimitea în mod constant imagini 4K de pe Marte, iar camerele de la metrou au rezoluția unui ecran de Nokia 3110.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.