Primesc multe mailuri, în fiecare zi, cu tot felul de oferte penibile, de la diverse agenții de cartier sau businessuri care știu că afacerea lor valorează bani, dar copiii mei mănâncă expunere, mulțumiri multe și alte rahaturi de astea. În general le dau block din mail, add to spam, always delete și nu mă mai deranjează.
Mailul ăsta, în schimb, m-a triggăruit în mod special, pentru faza cu Acest email nu este un spam. La 6 ani, aproape, de la intrarea în vigoare a legilor GDPR, companiile încă se pișă cu jet pe el, nu au nici cea mai vagă idee cum funcționează și, în general, fac aceleași lucruri ca înainte, doar că acum nu uită să menționeze că nu e spam. Exact ca la gunoaiele cu cultură, Vai, o veste minunată, o expoziție/teatru/eveniment/film incredibil, sharuiește această veste nemaipomenită despre, pentru că tu o poți face gratis, e vorba de cultură. Sigur, noi suntem plătiți, dar nu contează, e artă. E o tipă, Mirela, i-am uitat ultimul nume, efectiv mă ucide cu mailurile astea culturale. Doamne, cât vă detest…
Anyway, da, deci aș fi trecut lejer peste el, nedeschizându-l, dacă nu îmi făcea AI-ul rezumatul în care mă anunța că acest mail nu este spam. Dar poate sunteți curioși cum sunt priviți bloggerii de către unele agenții? Vreți să vedeți ce ofertă nebună mi-a făcut doamna care mi-a trimis spamul, Emilia Iliescu, de la Nosce Group? Bine, ok, dacă insistați…
Practic, Nosce Group, prin Emilia Iliescu, dorește să îmi trimită niște brânză de Burdufel, iar eu, pentru asta, să vă răspund sincer și direct, la zecile și sutele de întrebări care vin de la voi, legate de brânza pe care o dețin.
Așa că nu vă sfiiți, brânză away.
Ca idee, am blurat numele companiei care a avut ghinionul de a-i angaja pe cei de la Nosce Group, pentru că, săracii, nu au nicio vină și nu au de ce să fie indexați alături de incompetenți, pentru eternitate.
NOU
Totuși cine care se pretinde firma serioasa poate sa trimită in mileniul III email-uri… folosind BCC si nu o unealta de mailing ce sa permită dezinscrierea / raportarea ca si spam!
P.S. Vacutzofobule! 😀
NOU
calutul cocos nu mai e?
NOU
Nu ai blurat chiar tot…
NOU
tks
NOU
2023 e anul brânzei, clar
NOU
Daca nu blurai numele clientului era rezolvata promovarea 🙂
NOU
Cum zicea și Silviu Gherman în opera sa de căpătâi sau, nu-i așa, capodopera sa, Hangiul:
Hangiul
Hangiul face de mâncare.
Dar ce tot pune în fiertură?
Să fie ouă, sau curmale?
Este brânzica de pe… Burdufel.
NOU
Măiastru și cu omenie,
Tradiții închega brânzarul.
Și-n mândru burdufel de câine,
Le oferea publicitarul.
NOU
Românul s-a născut poet
NOU
Frate, frate, dar branza e gratis?
NOU
Primesti si niste caș… gratis
NOU
Poate s-au inspirat de la Branza Regelui 🙂
NOU
Ce om reticent, să nu încerce el o brînză în burduf de măgar…
NOU
www.google.com/search?q=branzeturi+si+lactate+distinse+cu+premiul+1+in+2018+si+2019
NOU
Mare brânză..!
But still..e brânză de la oameni buni sau de la oaie/vaca/poziție ? Că e o nuanță acolo în text…oricum, merita încercată,pare naturala și fără aditivii consacrați de tip ” E-tihnă”, ” E-frământată de mâinile bunicii” , ” E-fainosag”, ” E-cuvine” ..
NOU
De ce a castigat doar in 2018 si 2019? A murit omenia p’orma?
NOU
A schimbat rețeta.
NOU
Dacă brânza respectivă e făcută cu măiestrie și omenie, să înțeleg că se diferențiază de restul făcute cu neghiobie și dușmănie? Fi-v-ar de râs clișeele, brânză bună în burduf de publicitate…
NOU
Branza de magar e buna?
NOU
Nu stiu, dar costa pe la 1000 de Euro kg. E un sarb care a reusit primul sa inchege laptele de magarita, dupa x-zeci de ani de teste, si profita de asta.
NOU
Partikip.
NOU
Cu postarea asta le-ai stricat siteu’ 😀
“Soarecii nostri atomici lucreaza sa puna site-ul la loc cat mai repede posibil
Multumim de rabdare”
NOU
idee de afaceri: faci un Ai -Ad/Spam Block.
sa blocheze orice reclama de pe orice platforma si site.
invest vreo – habar n-am – 500k de euro si faci gologani din……….reclamele la Ai.
haha
NOU
Doar eu m-am saturat de toate povestile astea cu retete vechi, bucate ca in strabuni, gust ca pe vremuri? M-am plictisit, vreau ceva nou. Reinventati cascavalul, faceti iaurtul viitorului, telemea cu aracet bio, orice.
NOU
Cat ma pot enerva mizeriile astea de formulari si de publicitate. Parca discuta cu niste copii tampiti. Intre ei, cum ar veni. Orice cacat este facut azi cu maiestrie, iubire, mestesug dracu lacu sa-i ia. E branza, futu-i branza ma-si, nimeni nu cauta branza maiestrita, lumea vrea branza facuta din lapte de animal care a vazut iarba. Ce plm tot invart in minte niste pagini de dictionar, mare chestie sa zici “Brânză. Cumpăr-o, coaie, jur că e de oaie”. Sa lesin dupa 3 ore de sex daca nu as da ca proba de BAC pentru Bucuresti sa se invarta o saptamana prin tara. Is rupti total de realitate. Pariu ca tanti nu a pus in viata ei mana pe o vaca, dar stie diferenta intre branza facuta cu omenie si aia fara ? Cuvinte fara sens, aruncate la gramada, sa se vada frumos, dar imi propune din start branza de la oameni, nu de la animale. Ca asa le promite prietenul, nu clientul. Ca deh, acuma partenerii de afaceri sunt musai prieteni, ca chizda ma-si, aia ma fute pe mine grija cand cumpar branza, daca is prieteni patronii fabricii cu aia care le fac reclama…
NOU
Tanteee, in zonele unde s-ar vinde branza aia, iei bataie daca vorbesti asa.
NOU
La prima vedere , am crezut că o să scrii despre OZN.uri ! 🙂
NOU
Limbajul corporatist nu încetează să mă mire. Pe alocuri și să mă sperie. Sunt atât de spălați pe creier că nici nu mai sunt capabili să priceapă cât penibil intră într-o asemenea comunicare. Brânză cu omenie, LOL, muriți 🙂
NOU
De la oameni buni, brânza poate să fie doar bună! Ahâmm…
NOU
Merdenele din alea bune, cu brânză direct de la vânzătoarea bună, fermentată la sursă de câteva zile bune 🙂
NOU
Băncosul, ți-am citit site-ul, am râs ca tâmpitul și am primit un cot în coaste de la nevastă. 🙂
NOU
Iată ce a pierdut seniorul fără să știe! 🙂
www.topiasi.ro/homepage/eveniment/16564-o-sexy-craioveanc%C4%83,-contracte-pe-band%C4%83-rulant%C4%83-cu-consiliul-jude%C5%A3ean-ia%C5%9Fi.html
Niște răi: defapt.ro/intencity-20-milioane-din-bugetul-craiovei/
NOU
Am 4 capre pe stabulatie și mi se pare incredibil cât de ușor se fac produsele lactate.
Lapte acru, iaurt, smântână, brânză, brânză topita, cașcaval – pe toate le-am făcut după niște rețete de pe Youtube.
Dacă vreți produse ieftine și bune, cumpărati lapte de la țărani și făceți-vă.
După 3 ani de lapte de capra, am cumpărat o cutie cu lapte pasteurizat. Ba băiatule, am gustat și m-a cuprins asa, o scârbă. Avea gust ciudat, de lapte praf și abia atunci am realizat ce cacaturi se vând în magazine. Pana și zerul meu era mai bun decât laptele ala.
NOU
Da, bre, Morom3t3, da’ e greu sa convingi peizani-ciobani sa-ti vanda laptele brut. Cum iti trebuie mai mult sau mai putin 4 litri pt un kil de branza, viezure, manz, nu ti-l vinde nimeni nici cu pret dublu, triplu, iar cvadruplu nu renteaza sa mai si muncesti, iei branza direct.
NOU
Poate la voi, în Miticia. În Severin mergi la piață dis des dimineața și dai de babe cu sticle de lapte de vaca în plase de rafie. Nu știu cât mai costa, însă ultima data am dat 10 lei /2l..
Dacă din 10 l lapte de capra eu scot 2.5kg de caș, închipuie-to cât scoți din al de vaca, care este mult mai gras.
Sunt pe câteva grupuri de ciobani și firmele le cumpăra lapte cu 1-1.5lei/ litrul asa ca ies de 10 x mai câștigați dacă ți-l vând ție. Și tu la fel, dacă știi sa faci chestii din el.
NOU
Când ma gândesc ca e criză de faianțari și ospătari iar acești idioți ard gazul de pomană… Oh, wait, acolo trebuie să muncești