Abuzurile sunt bune, cât timp sunt de partea noastră de gard. Când închizi ochii la un abuz evident, doar pentru că îți convine, ești la fel de vinovat ca cel ce provoacă abuzul.

Înainte de orice, trebuie să se înțeleagă că sunt total împotriva scoaterii postului Discovery de pe RDS. Și aș mai vrea să spun că sunt suficient de inteligent ca să înțeleg că decizia are legătură cu apariția gunoiului de la rds numit digi ife, sau ceva de gen. Și că eu personal mi-am închis abonamentul TV la RDS, ceea ce ar trebui să faceți și voi, în semn de protest, pentru că likeurile pe facebook sunt fix caca.

Acum că am lămurit asta, să pun o întrebare? Să nu o pun?
Pentru voi, toți cei care plângeți acum despre abuzurile inimaginabile ale RDS-ului, care scoate după bunul plac posturi din grilă, care nu poate fi controlat, care haos și durere etc.

Atunci când RDS, tot în mod abuziv, a scos antenele și gsp-urile, nu-i așa că ați bătut fericiți din pălmuțele grăsuțe? Ura, l-au scos pe felix, să moară mă-sa de nenocoit turnător!
Nimeni nu s-a gândit că e un abuz, nimeni nu a luat poziție împotriva abuzului de putere dominantă pe piața de cablu. Erați fericiți că l-au scos pe felix, nu contează cum.

Acum sunteți fericiți? A, nu sunteți, e un abuz care NU vă convine. Acum ați vrea să ia poziție toată lumea, să se strige până la cer. Când vă spuneam Băi retards, abuzul naște abuz și, la un moment dat, veți fi voi cei abuzați, nu auzeați, erați ocupați să jubilați de fericire.
No, acum luați abuz.

Acum aștept cu încântare pe primul imbecil care îmi va spune că sunt fan voiculescu și sunt vândut intactului.