Mă uit cu uimire la televizor, din păcate pe antena 1, că nu ştiu unde e telecomanda şi mi-e lene să o caut. Reportaj de la peştera sfântului Andrei, unde se vor strânge jdemii de popor ca să îl sărbătorească pe respectivul sfânt, pentru că, nu-i aşa, dacă nu avem credinţă suntem pierduţi, după cum zice un nene hotărât.

După care urmează duma maximă, dată de imbecilul care vorbeşte în background.


“La peştera sfântului andrei s-au petrecut în ultimii ani foarte multe minuni şi vindecări miraculoase.”
Frate, cât de cretin să fii să spui asta?
Biserica însăşi are nişte reguli draconice pentru a aproba aceste “miracole”. Nu mai vorbim de vindecări, pe care marea majoritate a religiilor care se respectă le resping în mod oficial.

Cum poţi tu reporter, să induci lumea în eroare, răspândind o minciună sfruntată, doar pentru a-ţi umple spaţiul de emisie? Câte miracole şi vindecări miraculoase a filmat şi justificat antena1, de îşi permite să afirme aşa ceva?

Se gândeşte cineva că poate undeva în ţară, sunt oameni care nu au un IQ foarte ridicat şi nici şcoală foarte multă, oameni care suferă de diferite boli şi care vor lăsa baltă tratamentele sau medicaţia tradiţională, ca să dea o fugă la peşteră să se facă bine? Şi eventual să crape. Cine îşi asumă responsabilitatea pentru asta?
Nea reporterul?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.