Ea este Iustina. Iustina este din Botoșani. Iustinei îi este frică să meargă acasă, pentru că, dacă se duce de 1 decembrie, știe că tatăl ei se va îmbăta și își va aduce aminte că este din vaslui și, poate o bate, poate o…you know, Vaslui style.

Așa că Iustina stă la unitate și își satisface cel mai mare vis din cariera ei de după liceu. Acela de a păși molcom și ritmat, în uralele înregistrate pe CD, pe sub arcul de triumf. Ce triumf, încă nu știm exact, important e că îl avem, triumfurile vin ele.

Ce e interesant la mascarada asta de text (vă dați seama cum a grohăit patriotic cel ce apropă textele de facebook la minister și i-a dat o palmă părintească peste cur responsabilei de social media Bravo, se vede că te-am format cu mâinile mele) este că ministerul de interne este demilitarizat de mulți ani. Adică penibilitățile astea de exprimare, defilare și restul de porcării nu ar trebui să existe. Dar iată, ele există.

În rest, da, raportez și eu, structurili românești sunt la post.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.